Verdens beste
kosttilskudd for
alle kjæledyr!
GRATIS
STARTPAKKE
Gjør som profesjonelle -
bruk PetPro for et
friskere og sunnere kjæledyr!
De aller fleste fôrtyper for hund og katt holder høy kvalitet, det viser flere undersøkelser. Men disse undersøkelsene viser også at de aller fleste fôrtyper inneholder for lite fettsyrer.

Med PetPro får du et tilskudd til ditt kjæledyr som garantert dekker dets behov. Det er gunstig for kjæledyrets bevegelighet og smidighet i ledd og muskulatur, og ikke minst for en vakker pels.
PetPro anbefales av veterinærer.
Gir næring til pelsen
Lindrer stivhet og ømme ledd
Anbefales av veterinærer
Et helsekostprodukt
Få 30 dager gratis
Bestill
Mer info

JA TAKK, jeg vil bestille Pet Pro!

Send meg en gratis startpakke med Pet Pro.
Jeg betaler kun porto 39,-

Få et bedre syn
Verdens beste kosttilskudd for kjæledyr!
Rik på Omega 3
Friskere og sunnere
Et helsekostprodukt

Verdens beste kosttilskudd for kjæledyr!

Petpro inneholder sunne fettsyrer som Omega 3 Selolje for smidighet i ledd og muskulatur, såre sprukne poter og bedre immunforsvar. Ølgjær er en naturlig B6 ingrediens for en sterk og vakker pels, og sies å motvirke flått fra å sette seg. PetPro anbefales av veterinærer.

Rik på Omega 3

Ingredienser: Selolje og øljær av høy kvalitet.
Viktig informasjon: Ingen bivirkninger med anbefalt dosering.

Friskere og sunnere

Gjør som proffesjonelle - bruk PetPro for et friskere og sunnere kjæledyr. Problemet med såre og sprukne poter forsvinner, og dyret får et bedre immunforsvar og motstandskraft. Pet Pro hjelper til å styrke ledd og helbreder ledd-, muskel- og seneplager. Forebygger også hudlidelser, røyting og flassing.

Et helsekostprodukt

Biovita, din kosttilskudd leverandør på nett. PetPro fra Biovita blir produsert etter streng GMP produksjon. GMP er en forkortelse for "Good Manufacturing Practice" (= god tilvirkningspraksis). Betegnelsen viser til at et produkt er laget etter fastsatte retningslinjer med tanke på innhold, renhet og merking. Biovita er registrert i Mattilsynet.

Takk for din bestilling!


Du vil straks få tilsendt en bekreftelses e-post.
Vi har også en rekke andre produkter som kan være av interesse for deg.
Se mer på bio365.no

Alle opplysninger du har oppgitt behandles konfidensielt, og vil ikke bli distribuert videre til andre parter.

Med vennlig hilsen,
Biovita
Lukk

Pet Pro selges som abonnement uten bindingstid. Første forsendelse (30 dagers forbruk) får du for bare 39,90. Du får da mulighet til å prøve Pet Pro i hele 30 dager. Øvrige forsendelser koster totalt kr. 198,- inkludert porto. Du mottar forsendelser annenhver måned fram til du sier opp. Pakken inneholder 60 tabletter med Pet Pro, og varer i 30 dager. Månedlig forbruk av Pet Pro utgjør dermed bare 198 kroner. Introduksjonsprisen gjelder kun én gang per person. Ved bestilling når du allerede har mottatt pakke til kampanjepris faktureres denne til ordinær pris. Ved godkjennelse av vilkårene på denne siden aksepterer du inngåelse av et bindingsfritt abonnement, hvor det gis 14 dagers angrerett på inngåelsen av avtalen og eventuelle produkter mottatt i dette tidsrommet.

Bestilling og levering
Du vil motta din første forsendelse ca. 5-10 dager etter at vi har mottatt bestillingen din. Pakken med vedlagt faktura sendes direkte til din postkasse.

NB! Du må være over 18 år for å kunne bestille på nettet. Husk å oppgi fødselsår på bestillingsskjemaet. Ordre fra personer under 18 år regnes ikke som gyldige og vil ikke bli ekspedert.

Avslutting av abonnement
kan gjøres enkelt ved å sende e-post eller ringe vår kundeservice. På fakturaen din står frist for avbestilling, som er to uker etter mottatt pakke. Dermed er vi trygge på at vi alltid har nok med varer på lager.

Abonnementet har ingen bindingstid


Reklamasjoner
meldes til kundeservice ved feil på varen. Vi har svært høy kvalitetssikring på våre produkter. Skulle det likevel være mangler, må det meldes fra innen 10 dager etter at pakken er mottatt. Ved godkjent reklamasjon dekker Biovita porto.

Angrerett
har du på første pakken i abonnementet. Angreretten gjelder i 14 dager fra mottatt pakke, og forutsetter at forsendelsen leveres intakt i original emballasje. Kunden dekker porto.

Betaling
skal skje senest innen fristen som angis på fakturaen; for tiden 14 dager. Unnlater du å betale fakturaen, mottar du betalingspåminnelse/inkassovarsel med et purregebyr på kr. 67,- Unnlater du å betale denne, oversendes kravet til inkasso. Renter og gebyrer vil bli tillagt i henhold til øverste lovpålagte satser. BAHS Kapital AS følger opp alle våre betalinger.

Adresseendring
må meldes til Biovita snarest mulig. Det er kundens ansvar å melde om flytting, og eventuelle kostnader tilknyttet forsendelser som er sendt uten at adresseendring er meldt må dekkes av kunden.

VIKTIG! Det er ikke returrett på forsendelsene i abonnementet
, unntatt den første pakken som kommer med 14 dagers angrerett som følge av angrerett på det inngåtte abonnementet. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse senere enn 14 dager etter inngåelse av abonnementsavtalen får ikke fakturaen kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Har du fått en pakke som du ikke har bestilt, må kundeservice kontaktes straks.

Personvern-garanti
Biovita opererer innenfor datatilsynets retningslinjer for e-handel. Bruk og oppbevaring av persondata vil bli behandlet konfidensielt, og du vil kun motta produktnyheter fra Biovita. Ettersom faktura vedlegges forsendelsen oppbevares ikke sensitiv konto- eller kredittinformasjon.

Pet Pro er et standardisert produkt hvor angitt mengde innhold og virkestoffer er konstant. Vår kvalitetssikring forsikrer deg topp kvalitet ved hver forsendelse. BiovitaAS forbeholder seg likevel retten til å endre produktsammensetning ved behov for å tilfredsstille Norsk lov om kosttilskudd uten å opplyse kunden på forhånd, for å sikre produktets kvalitet.

Kontaktinformasjon
Du tar lettest kontakt med kundeservice på e-post:post@bio365.no eller vår kundetelefon 815 35 079 (Man-Fre 09:00 - 16:00).

Etter bestilling vil du motta nyheter og tilbud fra Biovita og våre partnere. Vi gir ikke din informasjon videre til noen tredjepart.

Biovita forbeholder seg retten til å endre pris, innholdsdeklarasjon og mengdeinnhold i produktet Pet Pro.

Vi ønsker deg en trivelig handel!